Kontakt oss
Worker with Glasses

Jan Fredrik Pedersen

Driftsleder

Jan Fredrik har lang erfaring med varmesystemer og forbrenning - og har det daglige ansvaret for drift av varmesentralene våre. Han er involvert i utbygging og tilknytning av nye kunder og har også ansvaret for den daglige kundekontakten. Jan Fredrik har kontorsted i Alta.

Telefon: 930 56 123 / 906 38 867

E-post: jan.fredrik.pedersen@altafjernvarme.no 

3.png

Ivar Karlsson

Selger fjernvarme

Ivar er svensk og har lang erfaring fra fjernvarmebransjen. Ivar har ansvaret for salg i Alta Fjernvarme, og er som regel første kontaktpunkt for nybygg og nye tilknytninger. Om du vurderer fjernvarme til ditt bygg må du ikke nøle med å ta kontakt. Ivar arbeider fra Sverige, men er i Alta med jevne mellomrom.

Telefon: 907 39 942 / 906 38 867

E-post: ivar.karlsson@altafjernvarme.no

Worker with Glasses

Lasse Biti Næss

Prosjektingeniør

Lasse er utdannet ingeniør fra Universitet i Tromsø, og er opprinnelig fra Karasjok. Han har ansvaret for teknisk utbygging og drift i Alta Fjernvarme, og er driftsleder for varesentralen i Markveien. Lasse har kontorsted i Alta.

Telefon: 416 46 191 / 906 38 867

E-post: lasse.naess@altafjernvarme.no 

Oivind.png

Øivind Ballovarre Østbø

Daglig leder

Øivind har lang erfaring fra avfallsbransjen og fungerer i oppstartsfasen som daglig leder i Alta Fjernvarme kombinert med jobb som administrasjonssjef i Remiks Miljøpark. Øivind har hovedansvaret for utvikling, myndighetskontakt og økonomi i Alta Fjernvarme, og har kontorsted både i Tromsø og Alta.

Telefon: 481 25 203 / 906 38 867

E-post: oivind.ostbo@remiks.no