top of page

God jul og godt nytt år

Alta Fjernvarme ønsker alle våre samarbeidspartnere, naboer og kunder en god jul og et godt nytt år. Samtidig ser vi frem til et spennende 2018, med oppstart av forbrenningsanlegget og utbygging av fjernvarmenettet.

Vi tar jul med å feire nye nettsider, som vi ønsker å bruke som informasjonskanal ovenfor kunder, naboer og andre som har interesse av fjernvarme i Alta. På denne siden vil vi legge ut informasjon om utbygging av fjernvarmenettet, litt informasjon om driften vår, vi ønsker å få tilbakemeldinger om noen opplever vår drift som belastende og ellers vil vi bruke siden til å kommunisere med omgivelsene våre.

Til de som lurer på når vi starter opp kan vi si at vi arbeider etter en plan om oppstart av forbrenning før påske 2018. Som vi tidligere har sagt vil vi ikke starte opp forbrenningen før vi er sikre på at det kan skje uten belastning for naboer og andre. Det står vi fremdeles ved. Fra januar vil man kunne se et økt aktivitetsnivå ved anlegget - da vil vi starte arbeidet med å rehabilitere anlegget og bygge renseutstyret.

Vi gleder oss til å komme i gang - og ser frem til 2018 med spenning.


bottom of page